Jamie Oliver na instagramu delil fotografijo te znane Slovenke

Jo prepoznate?

V času karantene se je v marsikaterem domu prebudilo veselje do kuharije in mnogi so končno našli čas za preizkušanje novih receptov. Na našem instagramu smo opazili, da ste v preteklih tednih preizkusili kar nekaj naših receptov, mnogi pa ste se zgledovali tudi po znanih chefih.

Ker so bili zaradi okoliščin prisiljeni zapreti vrata svojih restavracij, so v teh dneh v svojih domačih kuhinjah kuhali tudi znani chefi in ker se jim tokrat pri pripravi jedi ni mudilo, so svoje recepte, nasvete in trike z veseljem delili tudi na socialnih omrežjih. Nekateri so na instagramu organizirali prave male kuharske šole. Katere izmed njih lahko spremljate na njihovih kanalih lahko preverite tukaj.

Jamie Oliver objavil fotografijo te Slovenke

Ker je vsak seveda vesel, če nekdo preizkusi njegov recept ter mu pošlje fotografijo, kako mu je uspelo, so mnogi sledilci chefom pošiljali fotografije z rezultati iz domačih kuhinj. Pred dnevi je kulinarične utrinke svojih sledilcev na instagramu delil tudi Jamie Oliver in ker ga seveda spremljamo, smo opazili, da se je med njimi znašla tudi fotografija znane Slovenke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Prepoznali smo dramsko in televizijsko igralko Tjašo Železnik, ki je na fotografiji posneta skupaj s svojo hčerko. Tjaša je Jaimijev kolaž objavila tudi na svojem profilu in pod objavo zapisala: »Jamie Oliver naju je objavil na svojem profilu. Sem kar fan (moram priznat), yesss, zdej sm pa res (skoraj) ta prava kuharca!«.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tjaša železnik (@tjasanatalija) on

Malokdo pri nas se lahko pohvali, da je njegove kulinarične podvige opazil tako znani chef kot je Jamie Oliver. Tjaša, verjamemo, da je jed, katero sta pripravljali s hčerko, uspela!

Preberite še: Kultne jedi: melanzane alla parmigiana

Fotografija: Reuters

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed