The Slovenia Restaurant Awards 2019: Glasujte za svoje najboljše restavracije

Pričelo se je javno glasovanje za izbor najboljših slovenskih restavracij THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS by Diners Club 2019, ki spodbuja kulinarično prepoznavnost Slovenije.

Gastronomska akademija izbora The Slovenia Restaurant Awards 2019 je v februarju zbrala 591 glasov, zdaj pa je na vrsti javnost, kar pomeni, da lahko prav vi pripomorete k temu, da nagrado Vox Populi prejme vaša najljubša restavracija. Pripravljen je že izbor najboljših v posamezni regiji, glasujete pa tako, da najprej izberete svojo regijo, kjer podelite 10 glasov, nato pa oddate še 10 glasov v ostalih treh regijah skupaj. Glasovanje poteka vse do konca marca.

Svoj glas lahko oddate tukaj ali tukaj.

Nadzor glasovanja

Deloitte Slovenija skladno z vnaprej določenim sistemom glasovanja opravi neodvisni pregled dela prispelih glasovnic Gastronomske Akademije in glasov javnosti. Revizija t.i. voting sistema obsega sistematičen strokoven pregled tehničnega in organizacijskega vidika zagotavljanja verodostojnosti v samem procesu. Končni izbor je po oceni organizatorja skladen s pravili glasovanja, rezultati glasovanja pa so pregledani s strani družbe Deloitte revizija.

Seznam najboljših restavracij THE SLOVENIA RESTAURANT AWARDS 2019 by Diners Club je objavljen na uradni spletni strani izbora www.the-slovenia.com. Seznam bo objavljen tudi v vodiču THE SLOVENIA GASTRONOMY in v knjigi THE SLOVENIA RESTAURANTS.
Vse skupaj pa lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagram in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana