Odprta Kuhinja

Kuharska delavnica: vlečeno testo in zavitki

Jabolčni štrudelj, kralj zavitkov (Foto: Sonja Ravbar)
Odpri galerijo
A+   A-
Štrudelj, kot mu radi rečemo po domače, v nas vedno vzbudi občutke domačnosti, topline in veselja, zato se spodobi, da se ga lotimo z doma pripravljenim vlečenim testom.

In čeprav velja za »trotl« sladico, ki naj bi jo lahko pripravil prav vsak, ni tako. To so vedele že naše praprababice, ki so vlečeno testo zanj pripravljale skrbno in potrpežljivo. Da boste odslej kralji in kraljice te domače dobrote, pa najsi bo v sladki ali slani različici, ne oklevajte s prijavo.

Vsega tega se bomo učili:

  • osnove vlečenega testa;
  • tehnika dela;
  • triki in namigi;
  • nadevi;
  • priprava zavitka na sladko in slano.

Število udeležencev: 8

Cena: 65 eur

Prijava za september

Datum Objave: 23.1.2024 ob 06:01

Več iz te teme:

vlečeno testozavitek

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja