Odprta Kuhinja

Pokažite svoje barmanske sposobnosti in osvojite 30.000 evrov

FOTO: Badel
Odpri galerijo
A+   A-
Prvič v Sloveniji! Ne zamudite prijave na največje regionalno tekmovanje barmanov. Le do 16. februarja.

Za vse strastne in kreativne barmane, ki želijo pokazati svoje izjemno znanje, je največje regionalno tekmovanje barmanov Badel Masterclass priložnost, ki je ne smete zamuditi! Tekmovalci bodo svoje barmanske sposobnosti pokazali na najbolj razburljivem in največjem barmanskem tekmovanju v regiji, ki bo preverjalo znanje, veščine in strast do sveta pijač. Zmagovalcu, ki bo izbran iz Hrvaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Makedonije, Srbije in Črne gore, bo poleg možnosti izmenjave znanja in izkušenj zagotovljena fantastična denarna nagrada v višini 30.000 evrov. Zmagovalec bo poleg vsega postal še ambasador blagovne znamke Badel. Za drugo mesto je zagotovljenih 4000 evrov, nagrada za tretje mesto na tekmovanju pa je 2000 evrov.

FOTO: Badel
FOTO: Badel

Prijave potekajo do 16. februarja, marsikomu pa bo spodbuda za prijavo prav bogat nagradni sklad. Prijave so odprte za vse iz Hrvaške, Slovenije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Srbije, na tekmovanje v Beogradu pa se lahko prijavijo vsi iz Črne gore. Pravila in pogoji sodelovanja so na voljo na povezavi Badelmasterclass.com. Vsi polnoletni kandidati s stalnim prebivališčem v državi, v kateri se prijavljajo, morajo po preverjanju pogojev sodelovanja izpolniti podatke za dostop na strani Badel Masterclass na povezavi.

Prijavite se do 16. februarja (VIDEO).

Badel Masterclass bo potekal v treh razburljivih krogih. Prvi krog je sestavljen iz spletnega preizkusa teoretičnega znanja in bo potekal po preverjanju prijav 18. februarja na spletni strani https://badelmasterclass.com. V nadaljnje kvalifikacije se bo uvrstilo 20 tekmovalcev, ki v najkrajšem času pravilno odgovorijo na največ vprašanj, saj se točkuje tudi hitrost odgovora. Drugi krog bo v petih mestih: Zagrebu, Beogradu (tekmovalci iz Srbije in Črne gore), Ljubljani, Sarajevu in Skopju, vsako mesto pa bo gostilo najboljše barmane. Pomerilo se bo 20 kandidatov z največ točkami iz prvega kroga.

FOTO: Badel
FOTO: Badel

Skupaj 100 tekmovalcev bo imelo priložnost pokazati svoje znanje na regionalni ravni. Tretji, finalni krog tekmovanja bo zbral najuspešnejše iz drugega kroga. Finale bo v Zagrebu od 8. do 16. aprila, v finalnem krogu pa bodo najboljši kandidati iz vseh držav iz drugega kroga, ki se bodo potegovali za zmago in nagrado 30.000 evrov, ki jo bo prejel najbolje ocenjeni tekmovalec.


Naročnik oglasne vsebine je Badel 1862

Datum Objave: 1.2.2024 ob 09:02

Več iz te teme:

pijačeBadelkoktajlitekmovanje

Naročite se na e-novice:

Promo Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja