Vabljeni na kuharsko delavnico: pečenka Wellington
Ogrejte prste, da se hitro prijavite, kajti zdi se nam, da bo ta delavnica razprodana v rekordnem času. Naša avtorica Brina Robinik Kobal (Brina v kuhni), ki jo mnogi poznate po nastopu v oddaji MasterChef Slovenija, bo 22. novembra 2024 priredila kuharsko druženje, na katerem nam bo predala podrobno znanje o pripravi pečenke Wellington, kot se jo je naučila pripraviti na londonski akademiji Gordona Ramsayja. Naj vas opozorimo – to ni tisti recept, ki ga je kuharski zvezdnik delil s svetom že pred nekaj leti in po katerem večinoma pripravljamo to mesno dobroto, temveč gre za temeljni postopek, ki pečenko ponese še stopničko višje.
Brina bo poskrbela, da bomo znanje o tej klasiki s francoskimi koreninami, ki nosi ime po Arthurju Wellesleyju, angleškem vojvodi iz Wellingtona, popolnoma usvojili. Za vse, ki je še ne poznate: pripravljena je iz najplemenitejšega dela govedine, ki ga ovijemo v plast gob, pršuta, palačink in listnatega testa.
Da pa bo druženje še bolj okusno, bomo skupaj skuhali še priloge in si v našem Studiu Odprta kuhinja že predčasno pričarali božično večerjo v malem.
Pričakali vas bomo s pijačo, domov pa boste poleg mini pečenke Wellington odnesli tudi darilno vrečko in naš predpasnik.
Kdaj: 22. 11. 2024 ob 17. uri
Kje: Studio Odprta kuhinja, Slovenčeva ulica 19 a, Ljubljana
Število udeležencev: 10
Cena: 85,90 eur
Prijave zbiramo TUKAJ. Ker je število oseb omejeno, je vaše mesto zagotovljeno šele s plačilom. Podrobna navodila prejmete nekaj dni pred delavnico.
Kuhajte kot pravi chef
Vegeta že desetletja bogati domače jedi s svojim prepoznavnim okusom. Z najnovejšim izdelkom Vegeta Fine Blend, ki je bolj fino mleta od klasične različice, boste v vsaki jedi še lažje dosegli popolno harmonijo okusov. Tudi v kulinaričnih klasikah, kot je wellingtonska pečenka.
Odkrijte bogato izbiro izdelkov družine Vegeta in postanite mojster okusov v svoji kuhinji!
Povezava vodi na spletno stran oglaševalca Podravka d. d.