Pričnite dan z nasmehom ob skodelici najboljše kave

kavni aparati

Se zjutraj težko prebudite in še težje vstanete iz tople postelje? Si želite, da bi vas čimprej in s čim manj dela pogrela vroča in dišeča kava narejena po vašem okusu?

Potem vam predlagamo, da si omislite aparat za kuhanje kave, ki vas odreši vsakodnevnega jutranjega čakanja ob štedilniku in vam namesto džezve omamni napitek pripravi kar sam.

Kavni avtomati so najboljši prijatelj in nepogrešljiv kuhinjski pripomoček vseh kofeinskih navdušencev, ki enostavno ne morejo pričeti dneva brez nezamenljivega vonja po okusni kavi. Ker pitje kave ni rezervirano samo za jutra, ampak tudi za prijetne klepete in druženja s prijatelji, se vedno več ljudi odloča za nakup avtomata za kavo. Izbira pravega je med različnimi blagovnimi znamkami in vrstami kavnih avtomatov lahko zelo težka, z naslednjimi lastnostmi kavnih avtomatov Philips pa vam bomo razblinili vse dvome in naredili izbiro enostavno.

Dišeča kavarnica v udobju vašega doma

Sveže kuhana kava polnega okusa, aromatični espresso, super kremasti capuccino ali latte macchiato s popolno spenjenim mlekom – ne glede na vaš okus in želje, se v svetu Philipsovih kavnih avtomatov najde idealen aparat za vsakogar.

aparat espresso

Samodejni espresso avtomat Saeco vam na primer omogoča dolgoletne užitke ob kavi iz sveže zmletih zrn. Za razliko od tradicionalnih samodejnih espresso kavnih avtomatov z jeklenim mlinčkom, so vsi Philipsovi kavni aparati opremljeni s 100 % keramičnim mlinčkom, kar pomeni, da vaša kava nikoli ne bo imela okusa po zažganem. Ker pa za prave kavoljubce kava ni le napitek, ampak užitek, Philipsovi kavomati iz vsakega posameznega kavnega zrna pridobijo le najboljše, ne glede na to ali so zrna še cela ali že zmleta. Pet različnih nastavitev omogoča fino mletje za gosti espresso ali grobo mletje za bolj redko kavo. Za pravo veselje vaših brbončic poskrbi tudi patentirana Philipsova tehnologija Latte Perfetto, ki, zahvaljujoč integriranemu penilniku mleka, samo z enim dotikom gumba mleko dvakrat speni in tako ustvari gosto in popolno spenjeno mleko, ki da vašemu napitku piko na i.

Da bo kava vedno po vašem okusu

Na drugi strani vam odlični samodejni espresso avtomat za kavo Philips ponuja tri možnosti super kremastega capuccina ali latte machiatta. Uporabite lahko namreč ročni penilnik mleka, samodejni penilnik mleka za samodejno penjenje mleka ali pa mleko spenite s pomočjo vgrajenega vrča za mleko. Ker se pri Philipsu niso ustavili samo pri tem, lahko z enostavnim potegom ročice izbirate tudi med vrstami kave za vsak trenutek ali počutje: jutranji močni espresso ali kava z okusom – vse pripravljeno iz sveže mlete kave. Ta edinstvena lastnost pa ni nikakor ni ovira za ljubitelje kave na vedno isti način. Z možnostjo personalizacije, lahko pripravite popolno skodelico kave na način, kot vam najbolj odgovarja – le s pritiskom gumba. S tem lahko izberete temperaturo, dolžino in moč vašega kavnega napitka, s pomočjo funkcije pomnenja pa bodo pripravljene nastavitve hitro dostopne ob naslednji uporabi.

Bodite mojster za pripravo kave

Ne glede na to kakšno kavo imate najraje, še vedno vsi ljubimo vonj sveže kave zjutraj. In v nasprotju s splošnim prepričanjem je priprava okusne kave doma preprosta – s kavnimi avtomati Philips vas namreč samo pritisk gumba loči od popolnega začetka dneva.

Preberite še: Najbolj duhovito postrežena kava: dočekuša, razgovoruša in sikteruša

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana