Jutri v prilogi OK: Sladice za jesen

Pripravili smo klasične nedeljske recepte v novi preobleki, peciva za ob skodelici čaja, imamo pa tudi namige, kam na lepše, da se po dobri hrani lahko tudi naspite.

Nedeljsko kosilo z Midva kuhava

Znova smo se lotili izboljševanja klasičnih slovenskih kosil: Tjaša Vede in Blaž Mikuljan sta se poglobila v goveji ragu in zanj našla perfektno kombinacijo v obliki žličnikov – zanje sta porabila kar bučo. Prisegata, da boljših ni.

Nove sladice za jesen

Prišel je čas, ko se znova ogrevamo tudi s pečicami in sladicami, ki prihajajo iz njih: za vas imamo tri nove, ki jih je zasnovala pripravila Mirjam Grilc: preproste, ampak vseeno premišljene, z jesenskim sadjem, brez dvoma boste našli čas in veselje zanje.

TOP 5 restavracij s prenočišči

Imamo pa tudi izbor petih slovenskih vrhunskih restavracij, kjer lahko truden gost kasneje tudi prespi – kar je pogosto dobrodošla možnost, kajti sedati za volan pozno in obložen ni najbolj pametno. Najbolj nam je dala misliti zadnja zamisel legendarnega Joška Sirka iz Subide: gost namesto luksuzne hiške dobi hektar gozda, pravi.

Tiskano OK in časnik NeDelo, kateremu je priložena, lahko naročite tukaj.

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed