Odprta Kuhinja

Jutri v prilogi OK: Sladice za jesen

Odpri galerijo
A+   A-
Pripravili smo klasične nedeljske recepte v novi preobleki, peciva za ob skodelici čaja, imamo pa tudi namige, kam na lepše, da se po dobri hrani lahko tudi naspite.


Nedeljsko kosilo z Midva kuhava


Znova smo se lotili izboljševanja klasičnih slovenskih kosil: Tjaša Vede in Blaž Mikuljan sta se poglobila v goveji ragu in zanj našla perfektno kombinacijo v obliki žličnikov - zanje sta porabila kar bučo. Prisegata, da boljših ni.

Nove sladice za jesen


Prišel je čas, ko se znova ogrevamo tudi s pečicami in sladicami, ki prihajajo iz njih: za vas imamo tri nove, ki jih je zasnovala pripravila Mirjam Grilc: preproste, ampak vseeno premišljene, z jesenskim sadjem, brez dvoma boste našli čas in veselje zanje.

TOP 5 restavracij s prenočišči


Imamo pa tudi izbor petih slovenskih vrhunskih restavracij, kjer lahko truden gost kasneje tudi prespi – kar je pogosto dobrodošla možnost, kajti sedati za volan pozno in obložen ni najbolj pametno. Najbolj nam je dala misliti zadnja zamisel legendarnega Joška Sirka iz Subide: gost namesto luksuzne hiške dobi hektar gozda, pravi.
Tiskano OK in časnik NeDelo, kateremu je priložena, lahko naročite tukaj.

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 28.9.2019 ob 07:09

Več iz te teme:

tiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.