Kaj boste brali v tiskani OK

Glavne teme bodo: gin, fermentacija in slive.

V tiskani izdaji Odprte kuhinje imamo na enem mestu vse bistvene podatke, ki jih morate poznati o devetih slovenskih kraft ginih: kako bi jih prepoznali, če bi jim dobili v kozarček, in kaj je zgodba njihovega nastanka.

Lahko pa se boste priključili še eni modi: fermentiranju. S simpatičnim dvojcem Goranom in Sanjo začenjamo naš feljton v treh delih: najprej trije popolnoma enostavni recepti, ki vam ne bodo spodleteli: kvas iz rdeče pese (hudo zdrav!), pa zelenjava v slanici ter absolutno fantastičen fermentiran čartni iz breskev. Ne pozabite; tudi the bo kmalu toliko, da ne boste vedeli, kam bi z njimi. To je ena od rešitev

Ko pa smo že ravno pri rečeh, ki jih je preveč: iammo tri inovativne ideje, kaj s slivami, ki so letos odlično obrodile. Me drugim za džem iz pečice, ki pa ga boste raje kot na kruhu jedli s kakšnim dobrim meskom. Naša Mirjam Grilc se je spet izkazala.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Karina Cunder Reščič
Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Dunajska 5
1509 Ljubljana