Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bo dobrega v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Tiskana številka Odprte kuhinje: ni da ni.



Najprej praktične zadeve: imamo dve sladici, pripravila jih je mlada in nadarjena slaščičarka Syu Poropat, ki ne zahtevata nobene peke.

Tamara Ružić (gourmantica.si) pa je nabavila nov strojček za testenine - in z veseljem - in zelo dobro opisanim postopkom - pripravila tri vrste za OK. Saj veste: vsi ves čas jemo testenine, ampak tiste, ki se jih za vekomaj spominjamo, pa so vedno domače, narejene na roko.

In še zgodba, ki vam bo ogrela srce in vas navdušila za kak izlet: preberite, kako so se pripravljeni za svoje čarobne trenutke v naravi potruditi člani Praprotnega plemena - Ferntribe. Mislimo, da jih že malce poznate: to sta odlični Petra Sodja in Ana Bulat s svojima soprogoma. Mislimo, da bo ta zgodba na vas naredila vtis. Na nas ga je, globokega.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

ni podpisa
ni podpisa


Fotografija: Ferntribe
Datum Objave: 15.7.2019 ob 08:07

Več iz te teme:

napovedniktiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.