Napovednik: Kaj bo dobrega v tiskani OK

Juhuhu, pustovanje je tu!

To je bil največji in najbolj dosleden primerjalni test v zgodovini Odprte kuhinje: pekli smo krofe po petih različnih receptih, ki jih uporabniki najbolj pohvalijo. In tako zdaj imamo odgovor: preverite, za kateri recept bi mi dali roko v ogenj, da se bo posrečil tudi neukemu. Leto 2019 bo tudi za vas čas prekrasnih domačih krofov.

Tjaša in Blaž (Midvakuhava.si) pa ste se z velikim uspehom spopadla z nalogo pustnega nedeljskega kosila. Preberite, kako sta pripravila prekajeno kračo, kakšne miške so jim uspele in kako je videti pire, ki ga mi opisujemo kot najlepšega na svetu.

Maškare, ki so trkale na vrata, vsaj po mesti izginjajo. kar malo otožno je to. Če bo kaka vseeno potrkala, boste vi imeli kaj za Pusta Hrusta: Mirjam Grilc je pripravila tri recepte za domače sladkarije – recimo križanca med mafinom in krofom, križanca med lahkimi in vzhajanimi flancati.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Preberite še: Hladilnik (in zamrzovalnik): 5 napak, ki jih ne smete početi

Fotografija: Vibrantplate.com

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed