Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bo dobrega v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Ta vikend bomo spekli najboljšo pico.



Anita Šumer, ki je izumila besedo drožomanija, jo je zdaj predstavila tudi svetu: na letnem izboru Gourmand je pred kratkim dobila nagrado na najboljšo knjigo o kruhu. Da, na svetu! Povedala nam je, kakšne načrte ima z njo in tudi kje bo vseslovenski shod ljubiteljev peke z drožmi.

Tudi mojstra, kot sta Tjaša in Blaž (Midva kuhava), sta dolgo mislila, da je doma nemogoče speči pico, ki bi bila primerljiva najboljšim, neapeljskim. Zdaj vesta, v čem je skrivnost, in v enem najbolj natančno popisanih receptov, kar smo jih kdaj videli za pico, jo delita tudi z bralci OK. Ob tem pa še receptura za, ne boste verjeli, puding z malinovcev. Klasika, oboževalni kult!

Ste na morju? Špela Ankele ima zgodbico za vas: v Pulju je obiskala nega tamkajšnjih legendarnih gostincev Dušana Černjula. Navdušil jo je s fuži.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

ni podpisa
ni podpisa


Naslovna fotografija: Getty Images
Datum Objave: 26.7.2019 ob 12:07

Več iz te teme:

kosilonapovednikOKtiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.