Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Že nestrpno pričakujete naš kulinarični navdih za vikend? Tiskana OK, ki jo dobite na prodajnih mestih s časnikom Nedelo, bo tudi jutri polna okusnih vsebin.

Tjaša in Blaž (Midvakuhava) nas pa res nikoli ne pustita na cedilu. Jesen nam bosta olajšala z receptom za ekspresno kuhanje kostanja, za slastno hruškovo torto s prepolovljenimi kalorijami ter z rešitvijo za dni, ko nam zmanjka sladkorja. Nadomestimo ga z jabolčno čežano in odlični kolač je tu.

Saša Drobnič Škrjanec (Jagababa.si) se je zamislila v čas pred najbolj melanholičnim mesecem v letu in praznike, ki mu pripadajo. Z neverjetno rahločutnostjo nas popelje v stare časa in nas razneži z drobnimi radostmi: na primer ježki iz kruha…

Tegale pa svet verjetno še ni videl. Na prostranih Panvitinih poljih, kjer raste pšenica za Žitov bio program Natura, bo zaradi nas znova zacvetel mak. Upamo, da je pravilno posejan: navodila za kmete, kako posejati rastlino, ki je sicer označena kot navaden plevel, v vseh nas pa budi občutek za lepoto, so namreč redka. No, izračunali smo, da je bilo posejanih kakih 20 milijonov semen in ni hudič, da en ne bo zrasel.

Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiraja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.