Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK?

Priloga je napolnjena z odlično hrano. Okušali jo boste lahko že jutri, zato ne zamudite Nedela.

Ponovno smo obiskali Rajka Oblaka, kovača, ki je dokaz, da se v življenju lahko doseže marsikaj in da se prave želje vedno uresničijo. Na svojem žaru Open Fire, ki gre za med, odkar si je zaželel, da bi od prodaje svojega izdelka živel, pripravlja jedi, za katere ne bi pomislili, da sodijo k besedi žar.

Foto: Jure Eržen

Blaž Kuha se je tokrat posvetil nenavadnim burgerjem in jih mavrično sestavil. Nastali so avokadov in suši burger, žametni z rdečo peso in celo z divjim pujsom.

Foto: Blaž kuha

Aktivirali smo Blaža in Tjašo, Midva kuhava, in jima zadali še zadnji poletni izziv. Spopadla sta se z vprašanji, ki nas ob napadu lakote ali želje po kuharskih podvigih pestijo na morju: kako do torte, če nimaš moke, kako do mafinov, če nimaš pekača, in kako pripraviti kosilo, da ne obleži v želodcu.

Foto: Midva kuhava

Naslovna fotografija: Midva kuhava

Preberite še: Kako uživati v pivu, a se izogniti pivskemu trebuščku?

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana