Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Od pad thaia do bučnega olja.

Veste, kako se naredi pad thai? Verjetno že – ampak, ali veste, kako se ga poenostavi, tako da je še vedno super, hkrati pa vsakdanje dostopen? Kristina in Mitja imate še dve drugi enostavno-okusni zamisli: namaz in pomaka iz indijskih oreščkov ter palačinkice, ki vam na bodo vzele več kot 5 minut.

To je pa bil večer: preberite, kako se je končala neka zaroka v 122. nadstropju najvišje zgradbe na svetu, Burdž Kalife. Ne samo s poroko… Namig, leto kasneje je iz te restavracije prišel mail na naslov naše znane Oljarne Kocbek

Bili pa smo tudi v eni najbolj nenavadnih kavarn v Sloveniji: obdana je s samim paradižnikom. Saj veste, ne, da smo v OK kar malo obsedeni, ampak toliko novosti in skrivnosti o tej plodovki, kot smo jih slišali v Luštu, pa že dolgo ne…

Rudi Štefan je bil že nekajkrat izbran za najboljšega kuharja v Hrvaški, njegova restavracije Pelegrini ima po novem tudi Michelinovo zvezdico. Preberite, s čim se nam je vsedel v srce ob srečanju v Sloveniji.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Priporočamo: Božanska čokoladno-kostanjeva torta brez glutena

Fotografija: Unsplash

Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana