
Med vsemi vabljivimi vsebinami boste spoznali tudi fotografinjo Hiše Franko.
Recepti bodo dobili obraze. Začeli smo predstavljati naše bralce in
bralke, ki so se najbolj izkazali v naši priljubljeni akciji zbiranja
receptov. Prva na vrsti: Irena Hitti, gospa, ki smo jo v treh letih in
pol, kolikor že kuhamo po vaših priporočili, med najboljših pet izbrali
kakih desetkrat. Za eno od teh jedi pa nas je Irena kar malo za ušesa …
Pred nosom, pa tega nismo vedeli. Kjer koli smo naleteli na ime Suzan
Gabrijan – in tega je bilo v zadnjem času na področju hrane veliko – smo
pomislili, da je to kaka uvožena, nemška fotografinja. No, koncno pa smo
Suzan spoznali: je Slovenka in živi v Ljubljani. Je dvorna fotografinja
Hiše Franko, ob tem pa vsama vrhunska kuharica. Za nameček pa oblikuje še
posodje!
Trije recepti za sladko, ki ne uporabljajo sladkorja. Naš priljubljeni
dodatek v takem primeru je stevija, je pa res, da je nekoliko težje kot z
rafiniranim sladkorjem, ki je po okusu vedno enako močan in predvidljiv.
Kako pa vi pečete, kadar ne vzamete sladkorja? Zanimajo nas tudi vaše
izkušnje in priporočila …
Naslovna fotografija: Suzan Gabrijan