Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj boste brali v Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
V tokratnih Okusih bo dišalo po ...



Za marsikoga je marelična marmelada kraljica – kos kruha, maslo in okus po oranžnem soncu, le kaj je lepšega? A ker so vse dobre stvari tri, v redakciji Okusov nismo skuhali le marmelade, ampak smo marelice vmešali še v pito in cmoke. Božansko!

Morda ste v minulih tednih na slovenskih cestah in trgih že opazili moder Tamov tovornjaček, polepljen z napisi FerFud. Ekipa, ki izkupiček od prodaje hrane vsako leto nameni dobrodelnemu projektu Botrstvo, se je letos odločila, da po Sloveniji zapelje hot doge. In to ne kakršnih koli, ampak takšne, kakršne so si zamislili trije znani obrazi, tudi ljubiteljica zdrave prehrane Tereza Poljanič. V Okusih, sobotni prilogi Slovenskih novic, vas čaka njen recept za brezmesno jed, a ta, kot pravi Tereza, ni namenjena le veganom, temveč tudi vsejedcem.

Jogurtov sadni sladoled je v teh dneh kot nalašč za zdravo osvežitev. Priprava je super lahka, okus pa ... Njami!

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa


Fotografija: Getty Images
Preberite še:  Tedenski jedilnik: Enostavni recepti za poletne dni
Datum Objave: 12.7.2019 ob 08:07

Več iz te teme:

napovednikOkusi

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja