Za noč čarovnic preobrazite večno klasiko v srhljivo poslastico

Se radi prepustite domišljiji in noč čarovnic preživite v svojem najljubšem kostumu? Za pravo zabavo bodo poskrbele srhljive dekoracije, kostumi in izrezljane buče, slastno razvajanje pa bodo vaši gostje doživeli z dobrotami, ki bodo zaključile druženje v stilu.

Dodajte svojim najljubšim jedem strašljiv preobrat in se preizkusite v pripravi nadvse strašne pice za noč čarovnic, ki jo za piko na i bogatijo slastni fileji tunine Rio Mare v oljčnem olju.

 

Izkoristite dan v letu, ko ste lahko, kdor koli želite biti. Nadenite si svoj najljubši kostum, ki vas ponese po valovih domišljije in odpelje od vsakodnevnih skrbi. Domišljiji pa se prepustite tudi za kuhinjskim pultom in svojim najljubšim jedem dodajte kanček igrivosti, in kot se za noč čarovnic spodobi, srhljivosti. Preizkusite se v pripravi strašne pice za noč čarovnic s fileji tunine Rio Mare v oljčnem olju, ki jo je v sodelovanju z Rio Mare ustvarila priljubljena kulinarična ustvarjalka Ana Žontar Kristanc. Tako boste svoji najljubši jedi dodali srhljiv pridih in s svojo ustvarjalnostjo navdušili vse goste.

 

Za strašno pico za noč čarovnic boste potrebovali:

Sestavine za testo:
400 g navadne moke
200 g polnozrnate moke
200 ml mleka
250 ml vode
12 g soli
1 čajna žlička medu
2/3 kocke svežega kvasa ali zavitek suhega

Sestavine za nadev:

4 zelene olive

4 črne olive

1 kozarček filejev tunine Rio Mare

5 lističev topljivega sira – gavda, edamec

Sestavine za paradižnikovo omako:
1 dcl mletih paradižnikovih pelatov
1/2 čajne žličke sladke mlete paprike
1/4 čajne žličke česna – suhega ali sveže naribanega
1/3 čajne žličke suhega origana
1 čajna žlička sladkorja ali žlica javorjevega sirupa
1/3 čajne žličke soli

Celoten postopek priprave recepta preverite na spletni strani.

 

Namenjeni čisto vsaki priložnosti!

Preizkusite nove fileje tunine Rio Mare v oljčnem olju, ki jih odlikujejo skrbna ročna priprava v skladu z najstarejšo tradicijo, najboljše sestavine in vrhunski gurmanski okus. Da bo čisto vsak lahko našel kaj zase, so fileji tunine na voljo v treh izjemnih okusih. Vsi, ki najbolj uživajo v klasiki, prisegajo na tunino v oljčnem olju, ki popolno dopolnjuje vsako jed. Tiste, ki svoje brbončice radi postavljajo pred bolj začinjen izziv, bodo navdušili fileji tunine v oljčnem olju z drzno pekočo papriko. Če pa pri svoji jedi iščete dodatek svežine, bodo fileji tunine v oljčnem olju s svežo limeto in ingverjem prava izbira za vas. Vsi trije okusi so pakirani v steklenem kozarcu, zato so še priročnejši za večkratno uporabo in okolju prijazni.

Za več izvrstnih receptov obiščite spletno stran in spremljajte https://www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija/.

Želimo vam strašljivo in zacoprano noč čarovnic!

 

Naročnik oglasne vsebine je Bolton Adriatic

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed