Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Triki in namigi-Odprta kuhinja
3 čudoviti načini, kako shraniti jagodičevje, da ga ne bomo vedno le zamrzovali
Vsekakor je priročno, da imamo zamrznjeno jagodičevje vedno pri roki, a okus poletja lahko ujamemo še na bolj vznemirljive načine.
Kaja Berlot
Bob: ideje, da bo ta pozabljena stročnica znova zasijala
Po okusu so zrna boba precej podobna fižolu, lupino se zelo enostavno odstrani; kako naj ga skuhamo in katere jedi lahko nastanejo
Špela Ankele
Temelji dobre testeninske solate: triki z naše kuharske delavnice, ki naredijo veliko razliko
Tako pripravljene testeninske solate bodo vedno sočne in lepe na pogled.
Odprta kuhinja
Izvolite super trik za ultrahitro lupljenje mladega krompirja brez noža in drgnjenja
Ko se začne sezona mladega krompirja, se veselimo njegovih nežnih, sladkastih okusov. A kaj, ko nas od priprave pogosto odvrne misel na dolgotrajno lupljenje. Tudi vas?
Kaja Berlot
Kako v trgovini prepoznati, da so češnje in breskve res zrele (in ne prezrele)
Da ne bi domov prinesli sadja, ki je že preživelo svoj vrhunec, preletite nekaj zabavnih, a hkrati strokovnih nasvetov, kako prepoznati popolno zrelost teh poletnih dobrot.
Kaja Berlot
Najboljši način za odstranjevanje uši in prahu z domače solate (brez kemije)
Vzamemo si čas, da solato posejemo, jo zalivamo, občudujemo in končno ponosno prinesemo z vrta v kuhinjo, zato si nikakor ne želimo, da ob prvem grižljaju pod zob dobimo pesek ali – še huje – uš.
Kaja Berlot
Ameriške borovnice: da bodo še bolj okusne, naredite to
Kako hranimo ameriške borovnice, kako jih uporabljamo pri kuhi in zakaj so še posebno primerne za pripravo sladic?
Špela Ankele
Kuhanje riža: pogosta napaka z navodil na embalaži, ki vse pokvari (VIDEO)
Predstavljamo vam način kuhanja, da vam ne bo treba razmišljati o natančni količini vode, pa tudi riž se ne bo nikoli razkuhal.
Odprta kuhinja
1
2
3
4
5
6
7
…
123
124
125
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
3 čudoviti načini, kako shraniti jagodičevje, da ga ne bomo vedno le zamrzovali
Prleška gibanica: božanska sladica, narejena po unikatnem postopku iz vlečenega testa
Omleta iz pečice: jajca, blitva in sir – zmagovalna kombinacija (VIDEO)
Klasike z Yasko: šašlik, marinirano meso na nabodalu
Bob: ideje, da bo ta pozabljena stročnica znova zasijala
Tedenski jedilnik: brzinska kosila z Mirjam Grilc
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2025 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.