Odprta Kuhinja

Anina nepozabna predjed za božično večerjo

Odpri galerijo
A+   A-
Prihajajočih božičnih in novoletnih praznikov si skoraj ne moremo predstavljati brez vseh pregrešnih dobrot, ki naredijo celotno praznično doživetje res posebno in čarobno.



Da bi vam olajšali načrtovanje vseh prazničnih kosil in večerij, tokrat razkrivamo recept za slastno predjed, ki bo navdušila še tako zahtevne goste. Ana Žontar Kristanc predstavlja polnjene škrniclje s tunino in francosko kremo.

»Polnjeni škrniclji s tunino in francosko kremo so odlična ideja za predjed ali prigrizek, ki bo popestril vsa praznična druženja. Slastno francosko kremo odlično dopolnjuje tunina v oljčnem olju Rio Mare, ki goste razvaja z nezamenljivim okusom in številnimi hranilnimi snovmi,« je povedala Ana Žontar Kristanc, avtorica kulinaričnega bloga Anina kuhinja in številnih kuharskih knjig.

ni podpisa
ni podpisa


Škrniclje lahko pripravite kot predjed, odlična rešitev pa bodo tudi kot preprost prigrizek na novoletnih zabavah in drugih slavjih. »Pri tej jedi je najboljše to, da je res vsestranska. Ker ne zahteva zapletenih postopkov ali sestavin, vam bo za pripravo vzela manj kot pol ure časa. Navdušila pa bo tako starejše in zahtevnejše goste kot tudi naše najmlajše,« še dodaja.

Ana je v svoji okusni božični jedi uporabila tunino v oljčnem olju Rio Mare, ki je idealna za pripravo vseh vrst jedi. Vrhunska kakovost povzdigne še tako preprost prigrizek na popolnoma novo raven, vsako jed pa dodatno obogatijo tudi hranljive snovi, kot so beljakovine in dragocene maščobne kisline omega-3.


--

Recept za polnjene škrniclje s tunino in francosko kremo je Ana objavila na svojem blogu Anina kuhinja. Za več receptov z izdelki Rio Mare pa pridno spremljajte blog www.aninakuhinja.si, spletno stran www.riomare.si in Facebook stran www.facebook.com/Rio.Mare.Slovenija.
Datum Objave: 27.12.2019 ob 13:12

Več iz te teme:

beljakovinepredjedtuninaoljčno oljetunaRio Marefrancoska krema

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja