Odprta Kuhinja

Jutri v prilogi OK: Strežemo sladkarije

Odpri galerijo
A+   A-
3, 2, 1... Smo odšteli in pripravili prvo posebno praznično številko OK.



Strežemo sladkarije. In imamo nekaj namigov, ki vam bodo, sumimo, prišli zelo prav: kako speči praznično torto, da ne bo nihče vedel, da je iz samo štirih sestavin?

Kako zviti potico, da bodo ljudje dvakrat, trikrat pogledali in ugibali, kaj ste počeli? Kako goljufati, če bi radi znameniti dulce de leche, pa ga nimate? Kako speči kultne paprenjace?

Kako pripraviti poljubčke, ki so tako lepi, da ne bo nihče niti pogrešal makronov? Kako skombinirati hruške in modri sir v gastronomski presežek?

In, ne nazadnje: kako pripraviti kultne ježke, da bodo nekaj posebnega ...
Tiskano OK in časnik NeDelo, kateremu je priložena, lahko naročite tukaj.

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 2.12.2019 ob 08:12

Več iz te teme:

tiskana OK

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.