Odprta Kuhinja

Sladka vinska krema

A+   A-
Namesto koktajla. Po receptu Rachel Allen.


Sestavine za 6 kozarčkov
- 300 ml sladke smetane
- 50 g sladkorja v prahu
- 125 ml belega desertnega vina

Priprava


1. Smetano rahlo stepemo – naj se ne obdrži niti v mehkih vršičkih.

2. V drugi skledi zmešamo vino in sladkor, da se ta stopi, in nežno primešamo smetani.

3. Naložimo v 6 kozarčkov in za 2 uri postavimo v hladilnik, da se malo strdi.

4. Postrežemo s krhkimi piškoti in ostankom desertnega vina.

Recept: Rachel Allen iz knjige Vse sladko
Fotografije: iz knjige Vse sladko
Datum Objave: 16.12.2018 ob 14:12

Več iz te teme:

vinovinska krema

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja