Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bo dobrega v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
V tiskani OK bo dišalo po ...V tiskani izdaji Odprte kuhinje vas tokrat Tjaša in Blaž navdušujeta za čisto posebno torto - ki je v bistvu rižev narastek. Ko smo jo vprašali, kako jima je to padlo na pamet, sta skomignila z rameni: Tjaša ima čudno in nepojasnjeno navado, da poskuša v torto preoblikovati vse, kar ji pride pod roko.

Vse nas zanima, katera slovenska vina so se najbolje odrezala na ocenjevanju revije Decanter, ki velja za najpomembnejša na svetu. Tri platinaste medalje smo že dobili, vsa so šla v Brda, nam pa so Stojan Ščurek, Marjan Simčič in Gašper Čarman povedali, kako so nastala in zakaj so tako dobra.

V Centru kulinarike in turizma Kult316 pa smo znova naredili test: sirupe smo kuhali, seveda v pričakovanju glavne sezone cvetenja bezga. Našli smo recept, s katerim bo še boljši - mi zato že čakamo, kdaj bodo jagode tako poceni, da jih kupimo kako gajbico, kajti te so skrivna čudežna dodatna sestavina.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

ni podpisa
ni podpisa


Fotografija: Getty Images
Datum Objave: 24.5.2019 ob 14:05

Več iz te teme:

Odprta kuhinjanapovedniktiskana OKmalinovec

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.