Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK
Odpri galerijo
A+ A-
Spet lahko pričakujete same okusne kulinarične stvaritve!
Kristina in Mitja imata posebnega dobavitelja. Z nekega sredozemskega otoka. Zato sta lahko pripravila tako krasne reči za svojo prvo letošnjo kolumno v OK: slast iz prelepe vijolične cvetače, namig, kaj s prezelimi, pikastimi bananami, pa še nekaj opažanj o tem, kakšne januarske diete se vrtijo pa planetu, sta dodala. To je članek za vse tiste, ki ravno kolebate, ali že lahko opustite novoletne dobre sklepe.
Kaj na trgovinski polici vzamete, ko rabite parmezan? Tam sta namreč dva podobna: parmiggiano reggiano in grano padana. Okus? Skoraj nerazločljiv. Ampak razlike med njima je pa vseeno kar nekaj. Preverite, česa vsega niste vedeli.
Suzana Kranjec je napisala novo knjigo, Fermentiraj.si. Ker je učiteljica matematike, je nastal pravi učbenik: v njem je res veliko nasvetov iz prve roke za vse, ki se morate glutenu izpogibati iz zdravstvenih razlogov. Kaj vse se da! Suzana, na primer, pravi, da je na svojem kuhinjskem pultu spodobna vzgojiti več koristnih bakterij, kot bi jih našli v lekarni.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.
Priporočamo: Zakaj gina ne smemo kuhati
Fotografija: Vibrant plate
Datum Objave: 21.1.2019 ob 09:01