Odprta Kuhinja

Spoznajte slaščičarja, ki peče neverjetne torte

Odpri galerijo
A+   A-
Danes vam predstavljamo slaščičarja, ki je s svojimi realističnimi tortami obnorel instagram.Ste že slišali za ime Luke Vincentini? Če imate radi torte, ga boste gotovo srečali na katerem od družbenih omrežji. Ta je namreč povsem obnorel s svojimi neverjetnimi slaščičarskimi kreacijami. Naredi jih v najrazličnejših možnih oblikah, videti pa so kot pravi predmeti. Za lažjo predstavo, Luke torte oblikuje v obliki čevljev, sadja, zelenjave, avtomobilov in še bi lahko naštevali.
Priporočamo tudi: Nesramno dobri cimetovi polžki, ki vedno uspejo
Luke je splet popolnoma navdušil s sladkimi kreacijami, ki so prave optične iluzije. A takšnih tort se seveda ni naučil peči čez noč. Mladi chef, ki šteje le 23 let, je namreč že od nekdaj rad ustvarjal v kuhinji. Kot je povedal za portal Insider, se je nad slaščičarstvom navduševal že v zgodnjem otroštvu, torte je denimo pekel že, ko je imel 12 let, ko pa je kasneje obiskal znano slaščičarno Carlo"s Bakery, katero smo v resničnostnem šovu lahko spremljali tudi po televiziji, se je odločil, da bo svojo kariero posvetil peki tort.Chef Buddy Valastro, protagonist zgoraj omenjenega šova, je torte v Las Vegasu pripravljal za najrazličnejša praznovanja in naročnike. Ker je vedno želel ustreči željam svojih strank, jih je včasih bolj zgradil kot spekel. Prevzele so namreč oblike motorjev, živali ali celo maket zabaviščnih parkov. Nad sladkimi umetnijami se je tako navdušil tudi mladi Luke, ki danes peče res izjemne primerke. Vanje vloži tudi 14 ur dela.
Preberite tudi: Bi verjeli? Ta medo je torta

https://www.youtube.com/watch?v=WynNtqXFFU8

Več tort pa si lahko ogledate na njegovem instagramu. 
Preberite še: Spoznajte dečka Romana, ki je s svojim kuhanjem obnorel internet

Fotografija: Instagram

 
Datum Objave: 13.11.2019 ob 14:11

Več iz te teme:

torteLuke Vincentini

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.