Nova Ikeina kolekcija: pomlad v kuhinji bo pisana

Čeprav zunaj pritiska mraz, mi že mislimo na poletje in na srečo nas je pred kratkim razveselila Ikea s svojo novo (toplo) kolekcijo. Kaj kažejo trendi? Pisano bo!

Verjetno ni pohištvene kolekcije, ki bi jo pričakovalo več ljudi, kot je tista, ki jo vsako sezono napove Ikea. Mi si seveda nismo mogli kaj, da ne bi preverili poletnih napovedi v kuhinji. In priznati moramo, da ob pregledu kolekcije nismo bili razočarani. V naše domove namreč prihaja val toplih barv, ki bodo razvedrile že nekaj časa monoton barvni spekter in mi že komaj čakamo, da si privoščimo kakšen lonček pastelnih odtenkov za jutranjo granolo, pisan pladenj za popoldansko čajanko, pa tudi barvit pleten lestenec je pritegnil našo pozornost. Prav ta naj bi bil eden izmed vodilnih kosov te kolekcije.

Obedovanje in druženje ob kuhinjski mizi Ikea to leto seli pod milo nebo, ambient, ki jim ga je uspelo ustvariti z barvnimi odejami, blazinami in keramiko, pa nas draži, da nestrpno pričakujemo tople dni: kje si poletje! Si predstavljate, kako bodo dišale češnjeve pite in jagodne kupe, ki jih bomo postregli čez nekaj mesecev?

Najbolje, da vam kolekcijo, v katero smo se zaljubili, pokažemo še v slikah, da si ustvarite vtis o trendih, ki jih prinašajo toplejši dnevi.

Preberite še: Zgodovinska priložnost: dajte vi novo podobo legendi

Fotografije: IKEA

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed