Štirje znaki, da je čas za nov blender

Novo leto, nov blender.

Januar je čas razstrupljanja ter neskončnih količin očiščevalnih zelenih smutijev, zato ne moremo mimo najboljšega kuhinjskega prijatelja v tem obdobju. Verjetno ste v blenderju poskušali pripraviti že prav vse – od ledenega koktajla in slastnega sladoleda do domačega arašidovega masla. Pa se spomnite, kdaj ste ga kupili?

Preverite, kateri znaki opozarjajo, da je čas za nov blender.

1. Oglaša se čudno

Čudni zvoki so tako kot pri avtomobilskem motorju tudi pri blenderju znak, da nekaj ni v redu. Če blender brenči na čuden način, lahko pričakujete, da se bo kaj kmalu iz njega le še pokadilo.

2. Pušča

Če posoda blenderja spušča, je najverjetneje za v smeti. Preden pa ga zavržete prehitro, preverite, ali je težava morda v tesnilu, ki ga lahko zamenjate.

3. Ima neprijeten vonj

Če uporabljate blender, ki ima posodo iz plastike, ga boste verjetno morali zamenjati prej kot steklenega. Po dolgoletni uporabi lahko plastična posoda porumeni, dobi pa lahko tudi neprijeten vonj.

4. Zaljubili ste se v novega

Čeprav vaš domači blender še vedno zvesto brenči, je tehnologija v zadnjih letih toliko napredovala, da si želite novega. S svežim dizajnom želite popestriti kuhinjo ter z blenderjem ustvarjati bolj zdrave in kakovostne napitke. Privoščite si, mi vas popolnoma razumemo.

Če ste pri kateri izmed zgornjih točk prikimali, si lahko spodaj ogledate naš izbor.

BioChef, 299,00 evrov

KitchenAid, 575,00 evrov

Nutri Ninja, 89,99 evra

Fotografije: Thinkstock, Amazon

Preberite še: 12 namigov za boljše smutije

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana