Trend, ki osvaja kuhinje na družbenih omrežjih

Iz lokalov na stene vaših stanovanj.

Kadar ne kuhamo, v iskanju navdiha brskamo po spletu, kadar pa ne iščemo receptov, cedimo sline nad čudovitimi kuhinjskimi ambienti na družbenih omrežjih. Tako kot v modi, se tudi v kuhinji smernice bliskovito spreminjajo. In priznamo, da marsikdaj kakšno (načrtno ali ne) izpustimo. Ni vsaka modna muha za vsakogar. A pred kratkim smo se zatreskali v trend, ki pravzaprav ni čisto čisto nov.

Se spomnite, kako priljubljeni so bili nekoč svetlobni neonski napisi? Viseli so v vsakem baru ter opozarjali na sleherno odprto trgovino. Ti znaki so si letos pot iz pozabe utrli v domače kuhinje. In tam so videti odlično!
Z njimi namreč lahko popestrimo bele stene v jedilnici ali pa jih obesimo nad kuhinjski pult, najbolje od vsega pa je, da jih lahko oblikujemo popolnoma po svojem okusu.

Na spletu smo zasledili nekaj znakov, ki jih je potrebno le pritrditi na podlago, moramo pa priznati, da smo še bolj navdušeni nad mislijo, da iz neonskih cevi napravimo čisto svoj unikaten stenski okras. Na voljo so namreč različice v vseh barvah, vse kar morate narediti je, da iz cevi oblikujete poljuben motiv ter ga obesite na steno. Svetlobni napis bo vaši kuhinji dodal retro pridih, še tako klasična kuhinja pa se bo prelevila v imenitno kuliso za večerno druženje.

Poiščite navdih na spodnjih fotografijah in bodite – kot pri kuhanju – kreativni!

Happy Sunday! ?

A post shared by The Yoga Collective (@the_yogacollective) on

#inspiration #neoninspiration #neonsign #neonlights #neonsigns

A post shared by Little Pineapple (@littlepineappleneon) on

Lighten up with neon brights ?? #home #neonlights #flamingo

A post shared by Westfield Stratford City (@westfieldstratfordcity) on

Neonske cevi najdete na spodnji povezavi:
Neonske cevi za zavijanje, 9,58 evra
Preberite še: Kako se ponovno zaljubiti v svojo kuhinjo

Fotografije: Unsplash/Jon Tyson

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.