Trije kuhinjski trendi, ki prihajajo v letu 2019

Tako vsaj pravijo na spletni strani Etsy.

Novo leto prinaša tudi nove trende in v prihajajočem obdobju lahko pričakujemo kar nekaj novosti. Ena najbolj priljubljenih spletnih strani za nakupovanje dekoracije Etsy je tako napovedala, kaj se bo najbolj prodajalo in kupovalo v novem letu. Popularni bodo predvsem komični potiski in rastlinske oblike. Pokukajte spodaj!

Lame, lame, lame

V preteklem letu smo povsod videvali rožnate flaminge, v prihajajočem letu pa jih bo izpodrinila lama. Lame boste našli na skodelicah, okrasnih blazinah, odejah in celo tapisonih. Simpatična žival se bo pojavljala tudi na tapetah in prtičkih, zelo priljubljena pa bo tudi njena dlaka. Zima bo namreč precej bolj prijetna z odejo iz lamine volne.

Listi monstere

Potem, ko se je vrnila iz obdobja devetdesetih, je nikakor ne moremo ponovno pozabiti in čudovita rastlina postaja vse bolj in bolj popularna. V obliki tega eksotičnega lista bomo tako v prihajajočem letu kupovali krožnike, pladnje, natiskali pa jih bomo tudi na prte in preproge.

Odštekane ploščice

Adijo bele ploščice. Letos prihajajo takšne z odštekanimi potiski. Inkovski vzorci, zanimivi liki, pisane barve. Kuhinje in kopalnice nikakor ne bodo dolgočasne, kljub vsem barvam in oblikam pa bodo ostale nekoliko pritajene, saj jih bomo kombinirali z nežnim lesom in enobarvnim surovim kamnom.

Priporočamo še: Kako jajca segreti na sobno temperaturo v nekaj sekundah

Fotografije: GettyImages

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed