Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Intervju-Odprta kuhinja
Irina Janakievska: balkanska kuharica, o kateri govori tudi Guardian
Irina Janakievska je odvetnica makedonskih korenin, ki živi v Londonu. Pravniško kariero je pred štirimi leti obesila na klin in se posvetila kuhanju.
Matjaž Beznik, lovec na tartufe: mogoče rastejo pred vašim pragom
Ali veste, koliko tartufov raste v Sloveniji? Poznate razliko med belim in črnim tartufom? Kako pravilno uporabiti to čudovito sestavino in ali obstaja dobra tartufata?
Karina Cunder Reščič
Martinovo pri vinski kraljici in kralju
Maja Pečarič, Kranjčanka z belokranjskimi koreninami, je lanska vinska kraljica Slovenije, Tilen Sedlak pa je bil do avgusta letos prvi vinski kralj Jeruzalemsko-Ormoških goric.
Timi Rožič: Gostje hočejo udobno hrano
Kuhar, ki v ospredje postavlja okuse Julijskih Alp, tradicijo Bohinja in gora pa povezuje s svetovno kulinariko. Kot pravi, so njegove jedi preproste, rustikalne in okusne.
Špela Ankele
Slovenska družina, ki vodi najbolj južno ribogojnico lososov v Evropi
Kakšna kombinacija: voditi edino italijansko ribogojnico lososov in imeti zraven še jesetre, variti pivo iz hišnega ječmena in trikrat na teden kuhati za goste.
Špela Ankele
Caroline Gilby: Bila sem priča vinski revoluciji
Britanska vinska strokovnjakinja Caroline Gilby se osredotoča predvsem na vina iz srednje in vzhodne Evrope, zato že vrsto let podrobno spremlja slovensko vinsko dogajanje. Svetuje vinarjem, piše o vinih in sodeluje na svetovno znanih ocenjevanjih.
Špela Ankele
Samo Smrke: slovenski znanstvenik, ki na švicarski univerzi raziskuje kavo
Vprašali smo ga, katere kavne teme so najbolj vroč predmet njegovih raziskovanj, zanimalo pa nas je tudi, kaj je zanj dobra kava in kakšno največkrat pije.
Špela Ankele
Mikropivovarna Clef: razprodali pivo z okusom potice in gibanice
Izjemno zanimiva družinska zgodba je razpeta med Savinjsko dolino in Kitajsko. Razložil nam jo je Jure Gobec, eden od ustanoviteljev.
Karina Cunder Reščič
1
2
3
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Več kot 60 receptov za božične piškote
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Kroglice s pudingom, ki ne smejo manjkati na pladnju s piškoti (VIDEO)
Italijanski piškoti s pinjolami: brez moke in samo iz štirih sestavin
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.