Jeseni bomo lahko gledali poslednjo sezono oddaj Anthonyja Bourdaina

Hiša CNN je potrdila, da bodo jeseni predvajali zadnja raziskovanja Anthonyja Bourdaina.

Odkar je svet pretresla novica, da je umrl kuharski mojster, voditelj in avtor knjižnih uspešnic Anthony Bourdain, sta minila že skoraj dva meseca. Ker se je poslovil ravno v času snemanja nove sezone svoje oddaje, pa vse do zdaj ni bilo jasno, ali bomo njegove zadnje posnetke sploh lahko kdaj videli.

Včeraj pa je televizijska hiša CNN potrdila, da bo iz video materialov, ki so jih z Anthonyjem ustvarili v zadnjem letu, dokončala še zadnjo sezono nagrajenih oddaj. Bourdain naj bi v svojih zadnjih snemalnih mesecih pod drobnogled vzel Kenijo, Teksas, Španijo, Indonezijo in Manhattan, pravijo.

Prva epizoda, kjer se Anthony poda v Kenijo, je bila končana še pred njegovo smrtjo, zato bo za gledalce takšna, kot smo jih bili vajeni. Nadaljevanja pa bodo drugačna, brez njegovega pripovedovanja, ki so ga sicer vedno posneli šele, ko so skupaj zbrali vse posnetke s terena.

Tako bomo Bourdaina lahko gledali in poslušali, ko je obiskal zgoraj omenjene države, njegovega pripovedovanja pa žal ne bo več. V vodstvu televizijske hiše so se odločili, da njegovega glasu ne bodo nadomestili z govorjenjem drugega povezovalca, saj Anthonyjevega pripovedovanja gotovo ne more nadomestiti nihče.

V jeseni tako lahko pričakujemo premiero drugačnih in nostalgičnih epizod, ki nas bodo ponovno spomnile na to, koliko nas je o kuhanju, potovanju in življenju naučil Anthony Bourdain.

Preberite še: Novi gurmanski kotički na Hrvaškem, ki jih morate obiskati še to poletje

Fotografija: IMDB

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed