Recepti
▾
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Obisk-Odprta kuhinja
Posestvo Peterc nagrajeno za butičnost: tako se lotevajo hrane in vina
Posestvo Peterc v Kojskem v Goriških brdih je kot prvi slovenski ponudnik prejelo nagrado Condé Nast Johansens za odličnost, in sicer v kategoriji malih ekskluzivnih namestitev za območje Evrope in Sredozemlja.
Karina Cunder Reščič
Pokukali smo v kuhinjo na kolesih, v kateri se prehranjujejo najboljši kolesarji na svetu
Na njihovem jedilniku je veliko sveže zelenjave in sadja, ne odpovedo se niti sladicam; katere imajo najraje, nam je povedal kuhar Igor Bigović.
Špela Ankele
To je nov projekt Janeza Bratovža, nad katerim boste navdušeni
Iz svoje matične restavracije v centru Ljubljane je svoje kulinarično ustvarjanje ponesel v čisto drugačno okolje. V hotel Plesnik, ki je v osrčju Logarske doline.
Eva Natlačen
Mateja Reš: lastnica vrta, ki ga omenja popotniški vodnik Lonely Planet
Le nekaj kilometrov od Blejskega jezera, na robu Zgornjih Gorij, je prav poseben vrt. Na njem bujno rastejo pridelki, ki se znajdejo na krožnikih najboljših restavracij. Vas zanima, kako je nastal ta vrt?
Špela Ankele
Družina s kmetije Urban Jr.: Življenje je boljše, če imaš jajca
Pazite, kaj si zaželite. Kajti ko se je mlada štiričlanska družinica iz Spodnje Idrije preselila v gorenjsko vas, si je mama Tatjana Jelenc želela, da bi imeli nekaj kokoši in z njimi vred domača jajčka. Mož Gorazd, ki je po poklicu inženir strojništva, po srcu pa kmetovalec, ji je željo kajpada izpolnil. Še več: zdaj se po hribovitih pašnikih okoli Dražgoš sprehaja kar 150 kokoši, družbo pa jim dela zaščitniški gosak Skejter.
Špela Ankele
Liogarden: navdihujoča zgodba o shranjevanju hrane
Vročina je popustila – ne pa tudi vročica, v kateri ob koncu poletja vsi, ki so s svojimi rokami kaj pridelali, pripravljajo shranke. Obiskali smo mlado družino, ki to dela na poseben način.
Karina Cunder Reščič
Mlada Gorenjca, ki sta svojo poslovno pot našla v malinah
Slovenski par se je nad rdečimi sadeži navdušil na Novi Zelandiji; prve so v Poljanski dolini dozorele junija, zadnje bodo oktobra.
Špela Ankele
Bazilika, kot je še ne poznate: inovativni vrtnar Jernej Mazej nas je popeljal med trideset sort
Verjetno imate vsi, ki radi vrtnarite, v kakšnem kotičku ali lončku grmiček, dva bazilike. Zlasti v poletni kuhi je ta aromatična rastlina skoraj nepogrešljiva.
Špela Ankele
1
2
3
NAJBOLJ BRANI ČLANKI
Več kot 60 receptov za božične piškote
Ta oblika vanilje se pri peki najbolje obnese
Hitra zimska juha: za takrat, ko nam primanjkuje časa
Če obožujete princeske, morate za praznike pripraviti to sladico
Kroglice s pudingom, ki ne smejo manjkati na pladnju s piškoti (VIDEO)
Italijanski piškoti s pinjolami: brez moke in samo iz štirih sestavin
Tiskana izdaja
Recepti
Kaj skuhati
Video
Hitro in preprosto
Testenine
Rižota
Solate
Brezmesne jedi
Po priložnosti
Piknik
Valentinovo
Pust
Božič in novo leto
Velika noč
Zabava
Noč čarovnic
Brunch
Martinovo
Rojstni dan
Obrok
Kosilo
Večerja
Prigrizek
Malica
Zajtrk
Tip jedi
Pijača
Pečenka
Priloga
Glavna jed
Kruh
Mesne jedi
Morska hrana
Testenine
Zrezki
Sladice
Domači pripravki
Rižota
Sladoled
Solate
Omaka
Juhe in enolončnice
Predjedi
Zelenjavne jedi
Sestavine
Stročnice
Rdeče zelje
Mleko
Ajdova kaša
Vlečeno testo
Leča
Piščanec
Ribe in morski sadeži
Listnato testo
Svinjina
Jajca
Kislo zelje
Jogurt
Krompir
Testenine
Žita
Riž
Skuta
Govedina
Dieta
Vegi
FIT
Brez glutena
Veganstvo
Kuhinja
Mehiška kuhinja
Balkanska kuhinja
Grška kuhinja
Slovenska kuhinja
Italijanska kuhinja
Azijska kuhinja
Brez ostankov
Triki in namigi
Brbotanje
Izleti in dogodki
Video
Studio OK
Kuharske delavnice
Copyright ©2024 Odprta kuhinja, Vse pravice pridržane.