Kulinarično-dobrodelna turneja spet osvaja slovenske kraje

Projekt FerFud verjetno že dobro poznate.

Kulinarično-dobrodelni projekt FerFud se v novi izdaji vrača na slovenske ulice. FerFud BBQ TOUR je turneja, v kateri bodo na svoj račun prišli ljubitelji žara, saj v ospredje stopajo vroči hiti izurjenih žar mojstrov. Štiri sodelujoče restavracije so iz HOFERjevih sestavin pripravile žar poslastice po fer ceni, ki so jih obiskovalci otvoritvenega dogodka prvič poskusili včeraj na Ljubljanski tržnici. FerFud je tudi letos dobrodelno obarvan, saj bo ob koncu projekta izkupiček od prodanih grižljajev namenjen projektu Botrstvo v Sloveniji.

Tokrat pri projektu sodelujejo poznana imena slovenske BBQ scene. Restavracije Hood Burger, Sorbara Steak House, Hillbilly`s Smoke House in Pop’s Place so iz HOFERjevih sestavin ustvarile jedi, ki bodo razveseljevale ljubitelje žara. The Beeftles, the Drumones, Vegetallica in Rib Hot Chilli Porkers so zveneča imena vročih hitov, ki so občinstvo ogreli na premiernem nastopu, kmalu pa lahko pričakujete nove ponovitve.

Okusne grižljaje boste lahko okušali po vsej Sloveniji, skupaj 16 BBQ hitov pa bo na voljo po fer cenah, ki jih boste lahko poravnali na dva načina: s fer objavo na družbenih omrežjih oziroma po fer ceni, ki je enaka ceni sestavin v trgovinah HOFER. Tej ceni lahko obiskovalci dodajo fer znesek po svojih zmožnostih in okusu. Vsi dodatni zneski se bodo sešteli v donacijo otrokom in mladostnikom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.

Skratka, žar specialitete iz modrega tovornjaka zares priporočamo, ker pa ob užitku prispevate tudi k veselju tistih, ki potrebujejo našo pomoč, je degustacija FerFud grižljajev skoraj obvezna. Mi bomo definitivno skočili po repete na eno izmed naslednjih postojank.

Preberite še: V tej restavraciji so kuharje zamenjali roboti

Foto: FerFud

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed