Pekarna iz Igre prestolov, ki je obnorela internet

Lahko najdemo junaka, ki še ni slišal za serijo Igra prestolov? Verjetno ne. Vrnitev tedenskih spektaklov je težko pričakoval skoraj ves svet, sedma sezona pa ni prinesla le novih zapletov, temveč je oboževalce serije presenetila tudi v kulinaričnem smislu.

Eden izmed najbolj simpatičnih likov je debelušni pek Hot Pie, ki ga upodablja v resničnem svetu precej podoben igralec Ben Hawkey. Slednji pa ni presenetil le s prikupno pojavo, temveč je zvestim gledalcem omogočil tudi, da pite, ki jih peče Hot Pie, poskusijo v resničnem življenju.

Odprl je namreč svojo pekarno, ki jo je šaljivo poimenoval »You know nothing John Dough«. Oboževalci serije ste se ob tem gotovo nasmehnili, saj gre za simpatično besedno igro oziroma izpeljanko stavka, ki smo ga velikokrat slišali v prejšnjih sezonah.

A post shared by Hal Shaw (@halbear91) on

Ben Hawkey pa zaradi slastnih pit ne bo opustil igralske kariere. Njegova pop-up pekarna bo delovala le omejen čas, njegove specialitete pa gredo za med. Najbolj priljubljeni so piškoti v obliki zavezniškega pravolka, ki so na voljo za le en funt, seveda pa sladkosnedi gledalci serije ne morejo prehvaliti tudi pit. Recepta zaradi sodelovanja z dostavljalskim podjetjem Deliveroo igralec žal ne sme razkriti, če pa se boste v kratkem potepali po Londonu, si le privoščite slastne viteške grižljaje.

Naslovna fotografija: YouTube

Preverite še: Vse, kar še niste vedeli o piškotih oreo

Eva Natlačen
Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.