Slovenski kuharski mojster bo te dni delil video recepte

Uroš Štefelin, vsem poznani kuharski mojster, ki rad obuja pozabljene jedi, bo te dni delil posnetke iz domače kuhinje, kjer bosta preproste recepte ustvarjala kar s hčerko Emo.

Družbena omrežja so te dni polna namigov, kako si lahko polepšamo čas v samoizolaciji in ostanemo aktivni. Kuhanje je ena najbolj priročnih dejavnosti in zdaj imamo čudovito priložnost, da kuhamo kar z Urošem Štefelinom iz Vile Podvin. »Ko najstniki postorijo vse za šolo, se lahko kot kuharski mojstri preizkusijo v kuhinji,« je zapisal ob najavi na facebooku, kjer bosta s hčerko vsak dan objavila nekaj novega in takoj požel navdušenje.

»Meni manjka kuhinja,« je priznal in povedal, da je prej zelo malo kuhal doma, zato bo to tudi zanj pozitivna izkušnja. Svojo top ekipo je zamenjal s super pomočnico, hčerko Emo.

Kaj vse bosta kuhala, še ne vemo, začela pa sta s sestavinami za rižoto s čemažem. Obetavno, kajne? Bravo, Uroš, ostajamo doma in kuhamo tudi z vami!

Pričenjamo s serijo video receptov! Ko najstniki postorijo vse za šolo, se lahko kot kuharski mojstri preizkusijo v kuhinji. Bodite z nami in pazite nase 👨‍👩‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👦👨‍👦👨‍👧‍👦👩‍❤️‍👨. Sledite naši FB strani!

Objavil/a Vila Podvin, restavracija & sobe dne Torek, 17. marec 2020

Priporočamo še: 5 najbolj priljubljenih receptov za kruh

Fotografija: video Uroša Štefelina

Mateja Delakorda
Mateja Delakorda

Kuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed