To o vašem značaju razkrije vaš najljubši okus sladoleda

Izbira okusa kepice sladoleda o vas pove veliko več, kot bi si mislili.

Stojite pred vitrino s sladoledom in razmišljate, kateri okus bi izbrali. Čeprav se zdi, da delate čisto nepomembno življenjsko odločitev, pa izbira v resnici o vas pove veliko, pravi portal The Kitchn. Veste, kaj lahko ljudje okoli vas razberejo o vašem značaju, glede na to, kateri okus sladoleda ste izbrali?

Vanilja

Naj vas ne skrbi, izbira vaniljevega okusa ne pomeni, da ste dolgočasni. Čeprav gre za klasiko, se zanjo v slaščičarni odločajo le ljudje z močnim značajem. Prepričani ste vase in se vedno zanašate nase. V vsakdanjih malenkostih znate najti majhne užitke in živeti v trenutku.

Čokolada

Sebi privoščite le najboljše in prepričani ste, da je v življenju potrebno uživati. Uživate v hedonizmu, kuhanje je velik del vašega življenja. Izjemno cenite udobje in imate radi urejeno okolje. Vaša kuhinja pa je polna najrazličnejših kuharskih pripomočkov.

Jagoda

Ste izjemno zvesti in dobri prijatelji. Vaši bližnji bi vas označili za nadvse energično in veselo osebo, ki redko komplicira. Za slednje se vam življenje namreč zdi občutno prekratko. Ste oseba, ki uživa v športu in ima zelo rada živali.

Kava

Uživate v samoti in marsikdo bi vas označil za malce introvertirano osebo. Ne marate zahajati na zabave, veliko bolj cenite skodelico kave z dolgoletnim prijateljem ali prijateljico. Izjemno radi berete, športa pa ne marate preveč.

Piškotek

Življenja ne jemljete preveč resno, zato ne namenjate veliko razmisleka vsakdanjim in po vašem mnenju majhnim odločitvam. Živite v trenutku in se odločate glede na svoje počutje. Ljudje vas imajo radi, v družbo pa vedno vnesete sproščenost.

Pistacija

Na prvi pogled bi vas marsikdo označil za zadržano osebo, a ko se sprostite, vedno pokažete tudi svojo močno in kompleksno osebnost. Ste zelo ustvarjalni in stojite za svojimi prepričanji, v vas pa je tudi nekoliko hedonistične duše, ki se rada razvaja.

Sadni sorbet

Na prvo mesto vedno postavljate sebe. Ko gre za vaše dobro počutje, ne boste sprejemali kompromisov. Ne marate nepotrebnega balasta v življenju, zato je tudi okolje, v katerem živite, vedno urejeno. Prijatelji bi vas označili za energično osebo, ki ve, kaj hoče v življenju.

Preberite še: To o vaši osebnosti pove najljubša skodelica

Fotografija: Getty Images/InspirationGP

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana