Victoria Beckham modo zamenjala za slaščičarstvo?

Nenavaden karierni preobrat britanske modne oblikovalke.

Pevka, modna oblikovalka in žena britanskega nogometnega zvezdnika Davida Beckhama je pred časom naznanila, da se poslavlja od newyorškega tedna mode, na katerem je bila stalna gostja zadnjih deset let. To je storila s poslednjo modno revijo, na kateri je pokazala svojo zadnjo kolekcijo, a kot kaže, se Victoria Beckham nikakor ne namerava upokojiti.

Bivša članica skupine Spice Girls je namreč to poletje naznanila novo sodelovanje, presenetljivo, pa gre tokrat za posel s kulinarično noto. Beckhamova je namreč znana po svoji vedno vitki liniji, ki je seveda plod diet in pazljivega prehranjevanja. Na njenem jedilniku se tako redko znajde sladkor, za svoj zadnji rojstni dan pa je za sadno zloženko zamenjala celo rojstnodnevno torto.

Ne glede na svoje prehranjevalne navade pa se je Victoria tokrat očitno odločila malce pregrešiti ter oblikovala linijo premium čokolad. Elegantna škatla pralinejev v obliki src štirih okusov je nastala v sodelovanju z znamko Pierre Marcolini, Victoria pa jo je poimenovala Les coeurs de Victoria Beckham, kar v prevodu pomeni Victorijina srca. Sodelovanje je sicer nastalo v čast obletnici Victoriine modne znamke, ki bo oktobra praznovala deset let uspešnega delovanja.

Prestižna bonbonjera bo na policah britanskih trgovin na voljo za približno 35 funtov, če jo bomo lahko poizkusili tudi pri nas, pa še ni znano. Z gotovostjo pa gre trditi, da bodo čokolade vsebovale veliko manj sladkorja, kot je za te vrste slaščic običajno.

Preberite še: Kdo je slaščičarka, ki je spekla poročno torto Meghan in Harryju (VIDEO)

Fotografija: Pixabay

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana