Odprta Kuhinja

Kuharska delavnica: kruh z drožmi za začetnike

Kruh z drožmi (Foto: Sonja Ravbar)
Odpri galerijo
A+   A-
Izdelali boste svoje droži za vse nadaljnje podvige in zamesili svoj prvi hlebček kruha.

Kar nekaj vas je bilo takih, ki ste nas spraševali, ali bi lahko naredili tudi delavnico peke kruha z drožmi. In ker je med našimi novinarkami prava mojstrica tega kruha, smo se odločili, da izvedbo zaupamo kar njej. Z vami bo gnetla Špela Ankele, ki vas bo naučila priprave droži – te si boste v kozarčku odnesli domov za vse pekarske podvige. Demonstrirala bo pripravo kruha, ki ga boste lahko tudi pokusili. Vsak pa bo zgnetel tudi svojega in ga prav tako odnesel domov, da bo že takoj naslednje jutro zadišalo po svežem hlebčku.

Špela Ankele je naša hišna mojstrica peke z drožmi (Foto: Sonja Ravbar)
Špela Ankele je naša hišna mojstrica peke z drožmi (Foto: Sonja Ravbar)

Kdaj: torek, 25. 3., ob 17. uri

Kje: Studio Odprta kuhinja, Slovenčeva ulica 19a, Ljubljana

Število udeležencev: 10

Cena delavnice: 50 eur

Trajanje: do 3 ure

Opomba: S seboj prinesite manjši stekleni kozarček za droži in pa srednje veliko plastično posodo, v kateri boste domov odnesli testo iz 500 g moke.

Prijavite se TUKAJ. Vaše mesto je rezervirano s plačilom. Podrobna navodila za delavnico pa vam pošljemo nekaj dni pred dogodkom. Za vsa vprašanja smo na voljo na ok@delo.si.

Datum Objave: 4.3.2025 ob 12:03

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: