Odprta Kuhinja

OK recept: koleraba, rdeča pesa

A+   A-
Saj vemo, vse kaj drugega imate v glavi zdaj, ko se približuje najbolj veseli del leta! Pa vseeno poskusimo: poznate kak dober recept za kolerabo in rdečo peso? Z veseljem bi ga preskusili in z enakim veseljem bi vam dali nagrado, če je res dober!To je še zadnji letošnji izziv, priložnost, da nam pošljete kak dober recept. Iščemo take, ki jih dobro poznate, ki ste jih v kuhinji pogosto preverili, take, ki za mizo žanjejo pohvale. Verjamemo vam na besedo, ampak tiste, ki se nam zdijo najbolj zanimivi, potem tudi sami preverimo: kuhinja centra Kult316 v ljubljanskem Šentvidu, ki spada k BIC Ljubljana, nas enkrat na mesec gosti, ko z njihovimi študenti in predavatelji recepte tudi preskusimo. Zato, da res lahko z mirno vestjo damo od sebe nagrade: kar lepe so. Imamo bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov za najboljše tri.

Konec leta lahko torej svoj proračun obogatite s kakim dobrim receptom, ki vključuje stari znanki slovenske kmečke mize: kolerabo in rdečo peso. Obe imenitni, zimski, obe uživata spoštovanje tudi najbolj uglednih kuharjev. Kaj pa vaše?

December je nor mesec, ampak vas bomo že še spomnili: recepte lahko pošiljate do petka, 29. decembra. Ena pot je elektronska: obrazec, kamor vse vpišete, vas čaka tukaj. Drugi način pa je po starem: napišite nam recept in ga pošljite skupaj s svojimi podatki v pismu. Čakamo!

Naslovna fotografija: Thinkstock

Preberite še: Piškoti iz ponve

Datum Objave: 12.12.2017 ob 09:12

Več iz te teme:

recepti bralcevrdeča pesanatečaj

Naročite se na e-novice:

Karina Cunder Reščič
Karina Cunder ReščičLjubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.