Odprta Kuhinja

Vabimo vas na kuharsko delavnico: Matejini krofi s predtestom

Krofi: Ponosni na rezultat (Foto: Sonja Ravbar)
Odpri galerijo
A+   A-
V Studiu Odprte kuhinje se že pripravljamo na krofe! Pozor: število mest okoli kuhinjskega pulta je zelo omejeno.

Delavnico bo vodila naša spletna urednica in avtorica knjige Nedeljske sladice – Mateja Delakorda, ki je razvila svoj recept za res puhaste pustne dobrote, ki ostanejo dlje časa sveže.

Zbrana druščina kuharskih navdušencev. Posvetila se jim je kar naša spletna urednica Mateja Delakorda. (Foto: Sonja Ravbar)
Zbrana druščina kuharskih navdušencev. Posvetila se jim je kar naša spletna urednica Mateja Delakorda. (Foto: Sonja Ravbar)

Naučili se bomo priprave kvašenega testa s predtestom in oblikovanja lepih krofov. Nadevali jih bomo kar z marmelado in vaniljevo kremo, Mateja pa bo poskrbela še za nekaj idej, kako še jih lahko napolnimo.

Vsak udeleženec bo domov lahko odnesel svoj zalogaj pustnih krofov.

Kdaj: sobota, 22. februar 2025, ob 10.30 uri (delavnica bo trajala od 3 do 4 ure)

Kje: Studio Odprta kuhinja, Slovenčeva ulica 19a, Ljubljana

Število mest: 8

Cena: 59,00 EUR

Prijavite se TUKAJ. Vaše mesto je rezervirano s plačilom. Podrobna navodila za delavnico pa vam pošljemo nekaj dni pred dogodkom. Za vsa vprašanja smo na voljo na ok@delo.si.

Če želite biti pravočasno obveščeni o izvedbi drugih delavnic, se prijavite TUKAJ.

Datum Objave: 21.1.2025 ob 06:01

Več iz te teme:

krofikuharska delavnicaMateja Delakorda

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja