Odprta Kuhinja

Vabimo vas na kuharsko delavnico: velikonočna potica

Pehtranova potica (Foto: Jasmina Pirnar Krope)
Odpri galerijo
A+   A-
Tokrat smo razpisali kar dva termina – na prvem se bomo osredotočili na orehovo, na drugem pa bomo spekli odlično pehtranovo potico.

Decembra ste našo kuharsko delavnico, na kateri smo pekli orehovo potico, razgrabili v nekaj urah. Zato smo se odločili, da jo ponovimo in dodamo termin še za pehtranovo različico, ki je v velikonočnem času ena najbolj priljubljenih.

Zato vas ponovno vabimo, da se nam pridružite v Studiu Odprta kuhinja, kjer vas bo naša priljubljena avtorica in ustvarjalka čudovitih jedi, predvsem klasik, Jasmina Pirnar Krope – Yaska, naučila vse o tej kraljici prazničnih omizij.

Po korakih boste usvojili pripravo kvašenega testa, Jasmina pa bo izdala vse svoje trike ter namige o nadevu ter oblikovanju, da preprečimo tiste standardne napake, ki nam tako rade pokvarijo končni izdelek.

Dogodek se bo odvil v prijetnem ambientu našega Studia Odprta kuhinja, in sicer v četrtek, 14. 3., ob 17. uri (orehova potica) ali v četrtek, 21. 3., ob 17. uri (pehtranova potica).

Število mest na posamezni delavnici je zelo omejeno: 8 udeležencev

Trajanje delavnice: 4 do 5 ur

Lokacija: Studio Odprta kuhinja, Slovenčeva ulica 19 a, Ljubljana

Cena: 54,90 EUR

Cena vključuje:

  • napitek za dobrodošlico,
  • vse sestavine,
  • recept,
  • predpasnik Odprte kuhinje,
  • polovičko potice,
  • darilno vrečko,
  • vse namige za nakup sestavin in pripomočkov.

Utrinki z božične delavnice

Zbrani okoli našega kuhinjskega otoka (Foto: Sonja Ravbar)
Zbrani okoli našega kuhinjskega otoka (Foto: Sonja Ravbar)
Naše pridne učenke (Foto: Sonja Ravbar)
Naše pridne učenke (Foto: Sonja Ravbar)
Potico preložimo v pekač (Foto: Sonja Ravbar)
Potico preložimo v pekač (Foto: Sonja Ravbar)
Naša Jasmina obvlada potico! (Foto: Sonja Ravbar)
Naša Jasmina obvlada potico! (Foto: Sonja Ravbar)

 

 

Datum Objave: 2.3.2024 ob 05:03

Več iz te teme:

Studio Odprta kuhinjakuharska delavnicapotica

Naročite se na e-novice:

Mateja Delakorda
Mateja DelakordaKuhanje, to so moji trenutki! Zvok sekljanja, cvrčanje olja, vonjave iz pečice, na mizi pa cvetlice.