Vabljeni na kuharsko delavnico: češnjev in borovničev zavitek

Ustvarjali bomo z našo spletno urednico – Matejo Delakorda, ki vas bo v prvem delu delavnice naučila osnov vlečenega testa, nato pa se boste lotili priprave nadevov. Drugi del delavnice bo bolj praktičen, saj boste testo razvlekli in oblikovali štrudelj.
Za lažjo odločitev si spodaj oglejte, kako fino smo se imeli na delavnici jesenskih zavitkov.
Tega se bomo naučili:
- osnove vlečenega testa;
- tehnika dela;
- triki in namigi;
- češnjev nadev;
- borovničev nadev;
- peka.
Razveselili vas bomo še z darilno vrečko in predpasnikom.
Kdaj: četrtek, 12. 6., ob 17. uri
Kje: Studio Odprta kuhinja, Slovenčeva ulica 19a, Ljubljana
Število udeležencev: 6
Cena delavnice: 65 EUR
Trajanje: do 4 ure
Prijavite se TUKAJ. Vaše mesto je rezervirano s plačilom. Podrobna navodila za delavnico pa vam pošljemo nekaj dni pred dogodkom. Za vsa vprašanja smo na voljo na ok@delo.si.
Zavitki bodo še boljši, če bomo uporabili vrhunski sladkor AGRAGOLD, ki je primeren za vse vrste sladic, sladkih napitkov, krem in drugih dobrot.
Preverite še druge recepte, ki jih lahko pripravite s sladkorjem AGRAGOLD.
Povezava vodi na spletno stran oglaševalca.
Mu Cuisine za ustvarjalnost v kuhinji!
Izdelki Mu Cuisine so ustvarjeni za kuhanje, spodbujajo domišljijo, radovednost in eksperimentiranje. Visoka kakovost izdelkov in tradicija v vaš dom prinašata užitek tako pri kuhanju kot pri obedu.
Povezava vodi na spletno stran oglaševalca.