Odprta Kuhinja

Vabljeni na kuharsko delavnico: češnjev in borovničev zavitek

Češnjev zavitek FOTO: TasselGetty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
A+   A-
Sezona sadja je tukaj, zato vas vabimo, da skupaj pripravimo poletno obarvane zavitke s češnjami in borovnicami.

Ustvarjali bomo z našo spletno urednico – Matejo Delakorda, ki vas bo v prvem delu delavnice naučila osnov vlečenega testa, nato pa se boste lotili priprave nadevov. Drugi del delavnice bo bolj praktičen, saj boste testo razvlekli in oblikovali štrudelj.

Za lažjo odločitev si spodaj oglejte, kako fino smo se imeli na delavnici jesenskih zavitkov.

Za prikaz vsebine in boljšo uporabniško izkušnjo prosimo, da omogočite piškotke.

Tega se bomo naučili:

  • osnove vlečenega testa;
  • tehnika dela;
  • triki in namigi;
  • češnjev nadev;
  • borovničev nadev;
  • peka.

Razveselili vas bomo še z darilno vrečko in predpasnikom.

Kdaj: četrtek, 12. 6., ob 17. uri

Kje: Studio Odprta kuhinja, Slovenčeva ulica 19a, Ljubljana

Število udeležencev: 6

Cena delavnice: 65 EUR

Trajanje: do 4 ure

Prijavite se TUKAJ. Vaše mesto je rezervirano s plačilom. Podrobna navodila za delavnico pa vam pošljemo nekaj dni pred dogodkom. Za vsa vprašanja smo na voljo na ok@delo.si.

Datum Objave: 28.5.2025 ob 14:05

Več iz te teme:

Naročite se na e-novice: