Odprta Kuhinja

Zaradi tega se je Gordon Ramsay zjokal pred kamerami

Odpri galerijo
A+   A-
Gordona Ramsaya intervju spravil v jok.Predvidevamo, da vas je presenetil že naslov, saj je znani britanski chef bolj znan po tem, da v solze spravlja ljudi okoli sebe. Da nam boste verjeli, spodaj seveda dodajamo video, da se prepričate na lastne oči.

Kaj je Ramsaya pripravilo do solz? Piščančje perutničke! Na spletnem portalu Youtube namreč navdušuje oddaja First We Feast's Hot One's, kjer se intervjuji z voditeljem odvijajo ob uživanju zelo začinjenih piščančjih perutničk. Gledalci priljubljene serije oddaj so v komentarjih pod videi vseh sedem sezon zahtevali, da v goste povabijo nikogar drugega kot Gordona Ramsaya.

https://www.youtube.com/watch?v=U9DyHthJ6LA

Voditelj je svojim gledalcem tako ugodil in povabil jeznega chefa, ta pa se je na vabilo z veseljem odzval. Nato pa se je zapletlo. V mislih imamo Ramsayev ponos. Chefa je namreč voditelj kaj kmalu spravil v solze.

Znano je namreč, da znani kuhar ne mara preveč začinjene hrane, temu primerna pa je tudi njegova toleranca na pekoče jedi. Zase pravi, da ne mara nič močnejšega od sojine omake. Zgoraj omenjene perutničke so bile seveda precej močnejše. Začinjene so bile z vrsto pekočih omak in Ramsay se je tako med uživanjem sveže pečene hrane od žara na brbončicah dobesedno zjokal.

Intervju je tako predčasno prekinil in poiskal toaleto, video, v katerem se joče, pa je postal eden trenutno najbolj gledanih na Youtubu.
Preberite še: Zimska solata s pečeno vijoličasto cvetačo

Fotografija: Youtube
Datum Objave: 25.1.2019 ob 15:01

Več iz te teme:

Ramsaygordon

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.