Napovednik: Kaj bo dobrega v tiskani OK

Ta vikend bomo spekli najboljšo pico.

Anita Šumer, ki je izumila besedo drožomanija, jo je zdaj predstavila tudi svetu: na letnem izboru Gourmand je pred kratkim dobila nagrado na najboljšo knjigo o kruhu. Da, na svetu! Povedala nam je, kakšne načrte ima z njo in tudi kje bo vseslovenski shod ljubiteljev peke z drožmi.

Tudi mojstra, kot sta Tjaša in Blaž (Midva kuhava), sta dolgo mislila, da je doma nemogoče speči pico, ki bi bila primerljiva najboljšim, neapeljskim. Zdaj vesta, v čem je skrivnost, in v enem najbolj natančno popisanih receptov, kar smo jih kdaj videli za pico, jo delita tudi z bralci OK. Ob tem pa še receptura za, ne boste verjeli, puding z malinovcev. Klasika, oboževalni kult!

Ste na morju? Špela Ankele ima zgodbico za vas: v Pulju je obiskala nega tamkajšnjih legendarnih gostincev Dušana Černjula. Navdušil jo je s fuži.

Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Naslovna fotografija: Getty Images

Karina Cunder Reščič

Ljubiteljica juh, banketov, lepo pogrnjenih miz, divje hrane, eksperimentiranja z recepti tik preden pridejo gostje in predavanja dvema otrokoma, kako je hrana eden od načinov, s katerimi se tudi lahko izrazi spoštovanje in dostojanstvo.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana