Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj bomo ta vikend prebirali v tiskani OK

Odpri galerijo
A+   A-
Se že veselite nove izdaje tiskane OK?



Slivovi cmoki? Da seveda, ampak ne tokrat: za vas imamo tri nove zamisli. Med drugim za najhitrejše cmoke s posebnim testom, ki smo jih povrhu še narobe obrnili: tisto, kar je ponavadi zunaj, je zdaj zaprto v notranjosti ... Iz kateri nenavadnih sestavin jih je naredila Mirjam Grilc, poglejte v tiskani OK.

Dr. Katja Rebolj vas bo tudi osupnila: kako je uporabila zlato rozgo? Da, to je tista rumena rastlina, ki zdaj krasi vse jarke. Tri vrste imamo pri nas, od njih ena invazivna: tako se je lahko lotite. Ima pa še recepte za trnulje, ki jih je zdaj v naravi tudi veliko, pa za krasno prilog iz tolščaka in celo iz popkov sončnic!

ni podpisa
ni podpisa


To je očitno čisto ženska številka: imamo tudi pogovor s kuharico, kakršne v OK še nismo imeli. Urška Bassin je uspešna odvetnica s hobijem, ki je nam prav posebej všeč - vse konce tedna je doma za štedilnikom in kuha po receptih največjih kuharskih mojstrov. Poglejte v OK, kako visok je kup knjig, ki jih je že "skuhala" in kako pripravi sončnice kuhar iz lanske najboljše restavracije na svetu, Urška pa za njim.
Tiskano OK lahko naročite tudi tukaj.

Priporočamo še:  Slivov džem z žajbljevimi listi

Fotografija: Tomi Lombar
Datum Objave: 7.9.2018 ob 11:09

Več iz te teme:

napovedniktiskana OK

Naročite se na e-novice:

Eva Natlačen
Eva NatlačenKuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.