Napovednik: Kaj boste brali v Okusih

Začeli bomo z zajtrkom.

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, poslušamo strokovnjake. Zato si ga le privoščite. Sadje, kosmiči, kos kruha, tudi pica, zakaj pa ne: klasična, z vzhajanim testom, iz cvetače ali pa polente, recept za slednjo poiščite v Okusih, sobotni prilogi Slovenskih novic.

Ali pa si pripravite prigrizek zanimivega imena rock’n’rolka, kot ga je sestavil športnik Timotej Lampe Ignjić. Kombinacija kranjske klobase, rukole, čebule, tofuja in paradižnika se super ujame z rosejem, tudi modrim pinotom in cvičkom, priporočamo v Okusih.

Pišemo tudi o rastlinskem mesu, ki po teksturi, sočnosti, videzu in okusu prepriča še tako zagrizenega mesojedca. Gre za plod mladih slovenskih izumiteljev in inovativno proizvodnjo hrane z namenom zmanjšati onesnaževanje okolja, preberite v Okusih.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

Fotografija: Getty Images

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed