Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj boste brali v Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Če imate radi šparglje, bi si morali ogledati nasad teh zelenih poganjkov.



Videti je, kot da so pravkar predrli zemeljsko površino in se pognali navzgor z velikansko močjo. Svet rastlin je neverjetno skrivnosten. Šparglji se mi zdijo zmagovalci v tej kategoriji, piše Beba Splichal v sobotnih Okusih, ki so priloženi Slovenskim novicam. Tudi nutricionisti jim pripisujejo veliko moč. Šparglji vsebujejo vse vrste ugodnih snovi, ki delujejo kot antioksidanti in zmanjšujejo posledice stresa. Zanimivo je, da začimb ne marajo preveč, za silo se razumejo le s poprom, med zelišči s prav tako delikatnim drobnjakom, koprom in pehtranom. Brž prelistajte Okuse, v katerih najdete recept za odlično solato.

Kuhamo korak za korakom: s kuharjem, ki je več let preživel na Havajih, razkrivamo recept za piščanca s pomarančo in ananasom. Eksotike v kuhinji ni nikoli preveč!

Le redki se lahko uprejo ledeni skušnjavi, eni najbolj imenitnih sladic, kar jih je. S sladoledom se sladkamo vse leto, z njim pripravljamo tudi zapeljive sladke grižljaje. Več v Okusih!

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

 

ni podpisa
ni podpisa
Datum Objave: 24.5.2019 ob 14:05

Več iz te teme:

špargljisladoledOkusi

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja