Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj boste brali v Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Začeli bomo z zajtrkom.



Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, poslušamo strokovnjake. Zato si ga le privoščite. Sadje, kosmiči, kos kruha, tudi pica, zakaj pa ne: klasična, z vzhajanim testom, iz cvetače ali pa polente, recept za slednjo poiščite v Okusih, sobotni prilogi Slovenskih novic.

Ali pa si pripravite prigrizek zanimivega imena rock'n'rolka, kot ga je sestavil športnik Timotej Lampe Ignjić. Kombinacija kranjske klobase, rukole, čebule, tofuja in paradižnika se super ujame z rosejem, tudi modrim pinotom in cvičkom, priporočamo v Okusih.

Pišemo tudi o rastlinskem mesu, ki po teksturi, sočnosti, videzu in okusu prepriča še tako zagrizenega mesojedca. Gre za plod mladih slovenskih izumiteljev in inovativno proizvodnjo hrane z namenom zmanjšati onesnaževanje okolja, preberite v Okusih.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa


Fotografija: Getty Images
Datum Objave: 23.8.2019 ob 14:08

Več iz te teme:

zajtrknapovednikOkusiperutničke

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja