Odprta Kuhinja

Napovednik: Kaj boste brali v Okusih

Odpri galerijo
A+   A-
Preverite, kaj vas čaka v tokratnih Okusih.



Luščenje graha je lahko tudi meditacija, ugotavlja Beba Splichal v Okusih, sobotni prilogi Slovenskih novic. Rada ima sladek grah v kuhinji, pozna veliko receptov, preizkuša in izumlja nove ter najbolj uživa pri mizi, kadar je grah na krožniku. Tako je nastal tudi prefinjen recept za čisto posebno večerjo. Grahova krema z ravioli je za poletni fine dining na terasi, ob orošenem kozarcu belega vina, s črički in solarnimi lučkami.

Ste za ohladitev? Ananasov sorbet je odličen posladek in osvežitev hkrati. Recept vas že čaka v Okusih.

Po tedenski jedilnik smo se odpravili k mesarskemu mojstru Kodili v Markišavce. V njihovi restavraciji chef govori malo kanadsko, malo pa prekmursko. Recepti bodo navdušili ljubitelje mesa, za sladkosnede pa so tu kanadske palačinke z javorjevim sirupom.

Na Slovenske novice se lahko naročite tukaj.

Naj vas naslovnica zapelje …

ni podpisa
ni podpisa


 
Datum Objave: 14.6.2019 ob 14:06

Več iz te teme:

napovednikOkusi

Naročite se na e-novice:

Odprta kuhinja
Odprta kuhinjaAvtor na portalu Odprta kuhinja