Napovednik: Kaj lahko preberete v jutrišnji tiskani izdaji Okusov?

Vikend kuharija z Okusi tokrat zelo poučna.

Vzameš dva kosa kruha, vmes pa nekaj vtakneš, in okusna malica je bila včasih pripravljena. Danes sendviči niso več tako skromni, saj jih oblagamo z vsem, kar nam srce poželi. Za Okuse, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam, jih je kuhar tedna pripravil s stopljenim sirom raclette.

Od medene erotike do vročega ohrovta pa so zakuhali dijaki srednje šole za gostinstvo in turizem v Ljubljani. Z recepti so dokazali, da med še zdaleč ni le sladilo, saj ga lahko skombiniramo v celo paleto jedi, ne le sladice.

Kaj početi s čudno bodičasto zelenjavo, ki se ji reče obmorska škrbinka? Preverite v našem Vege & eko kotičku, kjer je nastal odličen recept za rižoto.

Več v Okusih, ki so vsako soboto priloženi Slovenskim novicam.

Fotografija: Getty Images

Odprta kuhinja
Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed