Natečaj: najboljši recept za decembrske praznike

Že je tu čas, ko vas sprašujemo po najboljših receptih za decembrske praznike. Ne bomo na silo izvirni: v tistem času nas najbolj zanima drobno pecivo, zlasti piškoti. Ste v tem letu dobili kake nove ideje? Nagrade čakajo!

Mi smo sicer še popolnoma jesenski, kajti ravno smo izbrali najboljše recepte s kostanjem, ki ste nam jih poslali. Najbolj nas pa vseeno vsako leto veseli, če vas z dobrimi recepti založimo pred decembrskimi prazniki, ko hrana resnično zavzame v našem življenju nekoliko pomembnejšo vlogo. In vaši recepti so dragocen prispevek: vemo, da so preskušeni, da prihajajo iz prave kuhinje, iz vsakdanjega življenja. Skratka, da so to res OK ideje, ki bodo marsikomu prišle prav.

Najboljše tri vedno nagradimo z boni v vrednosti 120, 60 in 40 evrov in tudi tokrat bo tako; za decembrske praznike si boste s tem lahko (dodatno) privoščili kaj lepega.

Vsi naslovi, ki jih potrebujete, so kot vedno na naši zadnji strani, vas pa tokrat opozarjamo, da je časa manj; če vas namreč hočemo z dobrimi predlogi oborožiti že pred miklavžem, jih moramo imeti dovolj zgodaj in vas zato prosimo, da nam jih pošljete najpozneje do 22. novembra.

V začetku decembra vas znova čaka prijetno presenečenje.

Tukaj je naš obrazec za vaše sodelovanje.

Naslovna fotografija: Thinkstock

Preberite še: Začnimo pisati seznam želja za božično peko

Odprta kuhinja

Portal za dnevni odmerek kulinaričnega navdiha.

Objava še nima komentarja.

Komentiraj objavo

Vaš E-naslov ne bo javno objavljen.