Nova Netflixova kuharska serija, ki je ne boste mogli nehati gledati

Netflix navdušuje z novo kuharsko serijo.

Kot verjetno veste, smo veliki oboževalci Netflixove serije Chef’s table, ki je v eni izmed epizod predstavila tudi našo blestečo kuharico Ano Roš. Kmalu prihaja nova sezona, ki se je že zelo veselimo, do takrat pa se lahko zabavamo ob prav tako navdušujoči alternativi, ki jo ponuja Netflix.

Salt Fat Acid and Heat oziroma Sol, maščoba, kislina in vročina, kot bi lahko prevedli naslov, je serija, v kateri večkrat nagrajena avtorica uporabnih in zabavnih kuharskih knjig Samin Nosrat odkriva skrivnosti kuhanja. Njen slog kuhanja je precej lahkoten, predvsem iz njega lahko črpamo navdih za vsakdanjo kuharijo.

Čudoviti posnetki v kombinaciji s kuharičinim smislom za humor pričarajo željo po potovanju in spoznavanju svetovne kulinarike, za katero pa Samin Nosrat v resnici ugotavlja, da je precej univerzalna. Prav vsako kuhinjo in jed na svetu namreč povezuje dejstvo, da jo lahko uničijo ali pa izboljšajo slednji dejavniki: Sol, maščoba, kislina in vročina, zato se je tako odločila poimenovati tudi svojo serijo.

Ob gledanju boste gotovo nadvse uživali, pričakujete pa lahko kup navdiha, veliko humorja in seveda poln lonec uporabnih kuharskih nasvetov.

Priporočamo!

Preberite še: Prihaja peta sezona serije Chef’s table

Fotografija: Youtube

Eva Natlačen

Kuhinja je zame prostor, kjer se med kuhanjem lahko popolnoma sprostim in odklopim od sveta, obenem pa odlična kulisa za sproščeno druženje.

Objava še nima komentarja.

Comments are closed

Delo Časopisno založniško podjetje d.o.o.
Likozarjeva ulica 1
1000 Ljubljana